AA
Kereskedelmi szolgáltatásokKereskedelmi szolgáltatások:


Minden a tervezéssel kezdődik!

Mérnök szakembereink tanácsot adnak műhelyének kialakításához, felszereléséhez. A személyes bejárás alapján biztosan az Ön egyedi igényeihez és a helyi sajátosságoknak megfelelő legprecízebb ajánlatot készítjük el. Információval szolgálunk az aktuális rendeletekről, hatósági előírásokról.
Hogy megbizonyosodjon berendezéseink magas használati értékéről, vásárlás előtt kipróbálhatja bemutatóműszereinket, akár saját műhelyében.

Még nem tudja hogyan finanszírozza beruházását?
Figyeljünk Ön helyett az aktuális pályázati lehetőségeket! Akár Európai Uniós és hazai forrású, országos és regionális, eszközbeszerzésre vagy vizsgahely létesítésére irányuló pályázatról legyen szó. Ha bizonytalan a páyázatok terén, naprakész információkkal állunk rendelkezésére.

Ha Ön hitel vagy lízing megoldást kíván igénybe venni, finanszírozó céget ajánlunk, aki az Energotest Kft.-vel való partnerkapcsolatra tekintettel kedvező konstrukciót és zökkenőmentes lebonyolítást biztosít Ügyfeleinknek.

A berendezések időszakos használatba vételére az eszközbérletet lehetőségét kínáljuk!

Profitáljon a tudásból!
Az információ nagy érték, erőforrása minden vállalkozásnak. A mai világban azok a cégek maradnak életben, akik erőforrásaikat fejlesztik, szakmai ismereteiket bővítik. Így teszünk mi is! Az általunk összegyűjtött tapasztalat és ismeretanyagot Ügyfeleinknek kínáljuk. Nálunk megtalálja mindazt a tudást, szakértelmet, mellyel frissítheti, megújíthatja saját szakmai hozzáértését. Ennek érdekében képzéseket és szakmai tájékoztatókat szervezünk egész évben. 

Megnézem az aktuális rendezvényeketAJÁNLATKÉRÉS / QUOTATION REQUEST - AJÁNLATKÉRÉSHEZ KATTINTS IDE!
Szerviz SzolgáltatásokBeüzemelés, betanítás, karbantartás, kalibrálás

Az általunk forgalmazott berendezések telepítése, beüzemelése, kezelőszemélyzet betanítása, karbantartása, kalibrálása és eseti javítása. A kalibrálási területek felsorolását a NAT akkreditálási okiratának melléklete tartalmazza. A berendezések átadása előtt helyszíni felmérés végzése, telepítési tanácsadás.
Az eladott berendezések garanciális és garancián túli karbantartásának és az időszakos pontosságellenőrzésének zavartalan és gyors ellátása érdekében a vállalat 5 cégből álló országos szerviz hálózatot épített ki, mely az ország azon pontjain található, hogy a teljes lefedés biztosítva legyen. Az országos hálózat tagjai részben ENERGOTEST tulajdonúak, részben társult önálló cég.

Kalibrálási tevékenységek listája:
 • Görgős fékerőmérő próbapadok
 • Légfékszerelvény vizsgáló berendezések
 • Motorvizsgálati próbapadok
 • Lassulásmérők
 • Lengéscsillapítottság vizsgálatára alkalmas próbapadok
 • Boge rendszerű lengéscsillapító padok
 • Füstölésmérők
 • Gázelemzők
 • Motordiagnosztikai mérőműszerek
 • Gumiabroncsnyomás mérők
 • Fényszóró beállítók
 • Kerékkiegyensúlyozatlanságot mérő berendezések
 • Geometriai futómű beállítók
 • Elmozdulólapos futóműellenörzők
 • Zajmérők
 • Görgős próbapadi tachográf ellenőrző

AJÁNLATKÉRÉS / QUOTATION REQUEST - AJÁNLATKÉRÉSHEZ KATTINTS IDE!
Nyomatékkulcs kalibrálás
 Nyomatékkulcsok kalibrálása 

Csavarkötések meghúzásához használt nyomatékkulcsok kalibrálása külső helyszínen vagy a kalibráló laboratóriumban
 • Mérési tartomány: 10 – 1100 Nm
 • Jobb menetes nyomatékkulcsok kalibrálása
 • USAG S.P.A. 827 N professzionális, kalibrált nyomatékkulcs ellenőrző készülék
 • Energotest fejlesztésű vizsgálóállvány, mely biztosítja az egyenletesen változó és helyes irányba ható terhelőerő ráadást a nyomatékkulcsra
AJÁNLATKÉRÉS / QUOTATION REQUEST - AJÁNLATKÉRÉSHEZ KATTINTS IDE!
Emelőgép ügyintézés
Emelőgép ügyintézés

Az ENERGOTEST ORSZÁGOS HÁLÓZAT minden tagja több olyan szakembert is alkalmaz, akik rendelkeznek emelőgép ügyintézői végzettséggel. Így az általunk forgalmazott emelők szakszerű javítása és karbantartása biztosított az ország egész területén 48 órán belül!


Szerződött partnereink révén biztosítani tudjuk ügyfeleink számára rövid idő alatt a hidraulikus egységek javítását, felújítását!

Referencia:

Emil-Frey, Norauto Hungary, Porsche Szeged, Rába Jármű, Renault Meszlényi, Suzuki ITC, Suzuki Ullmann, Volvo Autó Hungária, továbbá számos vizsgabázis, és javítóműhelyek emelőinek garanciális-, és garanciaidőn túli javítását, folyamatos karbantartását, és a 4 havonta esedékes felülvizsgálatát az Energotest Kft illetve az Energotest Országos Hálózat végzik


AJÁNLATKÉRÉS / QUOTATION REQUEST - AJÁNLATKÉRÉSHEZ KATTINTS IDE!
Dízel üvegszűrő kalibrálása
Dízel füstölésmérő kalibrálására szolgáló használati etalon üveglemez kalibrálása
 • minden típusú füstölésmérő hitelesítő szűrő kalibrálását elvállaljuk, ami a spektrofotométerbe behelyezhető
 • a mérések az Energotest Kft kalibráló laboratóriumában történnek
 • az üvegszűrőt dokumentálva, a kalibrálási bizonyítvány eredeti példányával adjuk át

Technológia:
Az üvegszűrő kalibrálása ismert fényelnyelési együtthatójú, a Nemzeti Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal által kalibrált etalonszűrővel, és spektrofotométerrel történik. A mért áteresztési tényezőből számítással határozzuk meg a jellemző opacitás értéket, %-ban kifejezve, és a K értéket. 
AJÁNLATKÉRÉS / QUOTATION REQUEST - AJÁNLATKÉRÉSHEZ KATTINTS IDE!
Érintésvédelmi mérések
 Az érintésvédelmi vizsgálatot a berendezések telepítésével, kalibrálásával, karbantartásával összehangoltan végezzük el.

Referencia:
Nemzeti Közlekedési Hatóság vizsgabázisai, Magyar Autóklub, Norauto és Autonet Speedy gyorsszervizek, BKV, Volán, Postaautó telephelyek, számos vizsgabázis, és javítóműhelyek tőlünk vásárolt berendezéseinek telepítését és beüzemelését az Energotest Kft illetve az Energotest Országos Hálózat szakemberei végzik!Szolgáltatás:

Az ENERGOTEST ORSZÁGOS HÁLÓZAT több tagja rendelkezik olyan villamos szakemberekkel is, akik jogosultak a rendeletekben előírt szerelői nyilatkozat kiadására a berendezések telepítése után.

Ügyfeleink részére -igény esetén- a 14/2004. (IV.19.) FMM rendelet által előírt érintésvédelmi szabványossági felülvizsgálat elvégzését is vállaljuk berendezéseinkre. A helyszíni mérés és felülvizsgálat után a jegyzőkönyv az

MSZ 2364 sz. szabvány [Msz 172/1.sz.szabvány] előírásai szerint készül. A vizsgálat célja, a védelmek hatásosságának felülvizsgálata, szemrevételezéssel illetve műszeres vizsgálattal. A jegyzőkönyv tartalmazza a részletes mérési eredményeket, mely 3 évig érvényes.
AJÁNLATKÉRÉS / QUOTATION REQUEST - AJÁNLATKÉRÉSHEZ KATTINTS IDE!
Ajánlatkérés / Quotation request
A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező! / Fields marked with an asterisk are necessary to be filled in!